Curvyliciousbride

FAQ - Spørgsmål & svar

CurvyliciousBride

Jeg anbefaler at du køber din kjole minimum 6-7 måneder før din bryllupsdato. Dette skyldes leveringen af din drømme kjole kan tage op til 20 uger. Når kjolen så kommer hjem, skal du regne med at den skal tilrettes. Vi er heldigvis ikke ens alle sammen, så der vil næsten altid være noget, der skal rettes.

Du kan booke en tid her på hjemmesiden, eller ring på 22 44 60 46.

Ja, det er altid en god ide at booke en tid til prøvning af brudekjoler. På denne måde er du sikker på at alt fokus er 100 % på dig og på at finde din drømmekjole.

Jeg har åbent når du har tid.

Du må ha alle dem med du har lyst til.

Gør dig lidt overvejelser om hvad du kan lide. Skal det være stort, smalt, blonder, perler mm. Det er ikke sikkert, det er det, du ender op med, men så har vi et udgangspunkt. Lyst undertøj er altid en fordel men intet krav. Tag gerne sko med i den højde du forventer at have på til dit bryllup. Undgå helst for meget make-up af hensyn til kjolerne.

Det er meget forskelligt, hvor meget der skal tilrettes på de forskellige kjoler. Tilretningen er ikke med i kjolens pris. Tilretning afregnes med den pågældende systue. 

Vi har kjoler i alle prisklasser fra 6000-13.500,-. Prisen afhænger meget af stil og design.

Hvis du fortryder indenfor 6 dage får du alle dine penge tilbage. Hvis du fortryder efter de 6 dage tager jeg et gebyr på 40 % af kjolens pris til dækning af omkostninger ved bestillingen.

Jeg elsker at modtage jeres bryllups billede.

Du kan sende en mail på curvyliciousbride@gmail.com eller sende dem som besked på Facebook.

Det er desværre ikke tilladt at medbringe mad og drikke, da vi er nødt til at passe godt på vores brudkjoler og tæpper i prøveområderne.

Du har hele butikken for dig selv. Ved ankomst bliver I anvist til siddeområdet med tilhørende prøverum.

Herfra finder vi i fællesskab frem til de brudekjoler som tilgodeser dine drømme og ønsker som brud. I tager udgangspunkt i rammerne for dit bryllup, og prøver de brudekjoler, der tilgodeser dine drømme og ønsker som brud.

Nej kjolerne i butikken er fra str 44-60. Jeg har typisk kun en af hver brudekjole til prøvning. Dog kan alle de nyeste brudekjoler bestilles hjem i alle størrelser. Såfremt der er en bestemt kjole, som du har forelsket dig i fra vores hjemmeside, kan denne typisk bestilles hjem i den rigtige størrelse.

Betaling af brudekjole sker i forbindelse med selve bestillingen.

Du betaler 50% ved bestilling og 50 % når du henter kjolen.

Betaling for tilretning sker separat i forbindelse hermed.

Luk menu
×
×

Kurv